Sieraden op aanvraag

Ik help je graag bij het ontwerpen van je eigen unieke sieraad.

Bij Happy Gemstones is het mogelijk om een sieraad helemaal naar je eigen zin te laten ontwerpen.

Edelstenen zijn niet alleen mooi maar hebben ook een krachtige ondersteunende werking die je verder helpen op je eigen unieke levensweg.

Vul onderstaand formulier in met je vragen en wensen. 

 Instructies voor het opmeten van de juiste armbandmaat:

Neem een flexibel meetlint en doe deze strak om de pols net na de hand, tel bij de uitkomts 1,5cm op en je heb de juiste armbandmaat.

Heb je geen flexibel meetlint neem dan een touwtje, leg dit strak langs de pols en leg daarna het touwtje langs een lineaal voor de exacte maat. Tel er 1,5 cm bij op en je hebt de juist armbandmaat. 

Staat jou maat er niet bij? Vul deze dan in bij overige vragen/ opmerkingen


Instructies voor het opmeten van de juiste kettingmaat:

De lengte van een ketting is heel persoonlijk. Er zijn standaard lengtematen, die staan hieronder. Voor het opmeten van de juiste lengte neem een touwtje en leg dit rond je hals. Bepaal de juiste lengte en leg het touwtje langs een liniaal zo heb je de juiste maat. Staat je maat niet tussen de standaardmaten vul dan de gewenste lengte in bij opmerkingen zodat ik de ketting naar jouw wens op maat kan maken.

Happy customers 

Zojuist ben ik trotse eigenaresse geworden van 2 prachtige, unieke armbandjes. Ik wist niet precies wat en hoe ik het wilde maar ben ontzettend goed geholpen! Je hielp me met kiezen en ging door tot ik de armbandjes prefect vond. Het uitpakken was echt een feestje, zo leuk ingepakt en er zat ook nog een super lief kadootje bij. Ik ben je heel erg dankbaar en ga ze met liefde en plezier dragen

 

- Natascha -

Vorige week een berichtje gestuurd met de vraag of edelstenen iets voor mij zouden kunnen betekenen.
zie hier het resultaat....
iets wat met zo veel liefde wordt gemaakt daar moet je wel van houden.

 

 

- Lucia- 

Prachtige minimalistische armband.
Via een andere facebook in contact gekomen en kreeg de foto van de armband. Ik was direct verliefd. Goede en warme service. Ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen.
Ik ga hier zeker vaker dingen kopen.

 

 

- Déna -