Over

Mijn naam is Stefani Haasnoot,  lees hier hoe het begon met een roze edelsteen.

Roze edelstenen zijn de edelstenen van liefde, vriendschap en vergeving. Roze edelstenen hebben voor mij een hele speciale betekenis.

Een paar jaar geleden begon ik met een zoektocht voor mijzelf. Ik vond dat ik nogal wat dingen uit de weg moest ruimen en had inmiddels zo'n beetje alle zelfhulpboeken gelezen maar hoe ik ook mijn best deed het kon die ene "snik", dat verdrietige gevoel niet wegnemen. Tot ik op een dag een klein stukje tekst las wat geschreven was bij een roze opaal. Er stond zoiets als: roze opaal opent je hart en helpt je jezelf een anderen lief te hebben. Het voelt als een warme deken en het geeft troost. Het is een uitstekende steen om je geest te kalmeren en het geneest onbewuste pijn uit het verleden.

Ik wist het gelijk, van roze opaal wilde ik een armbandje, maar het moest wel echt een hele mooie zijn. Dus ging ik op zoek en na een lange zoektocht vond ik eindelijk dat wat ik wilde. Een armbandje van roze opaal met een zilveren hartje om het stukje over liefde nog eens te benadrukken. Ik heb het armbandje direct besteld en met heel veel liefde gedragen, mijn interesse voor edelstenen was gewekt. Ik wist hoe ik een intentie kon meegegeven waardoor dit armbandje mij kon helpen. 

Ik kan het niet uitleggen. Het is net zo'n gevoel als wat ik heb als de zon schijnt. Voel ik me lekkerder in mijn vel door de warmte, door het licht of denk ik alleen maar dat ik me lekkerder voel als de zon schijnt? Zo werkt het ook met edelstenen. Het is niet uit te leggen maar het is er en daar gaat het om.

Vroeger durfde ik dit soort dingen niet hardop te zeggen. Ik was bang om wat andere mensen zouden zeggen maar het heeft mij enorm geholpen om verder te komen en het kan ook zomaar zijn dat jij dat ook wilt ervaren!

Het leuke is dat het helemaal niet moeilijk is om een steen te kiezen, want intuïtief kies je altijd dat wat je het meest nodig hebt. Dus twijfel niet, zoek een mooi armbandje of een mooie Mala uit en gun jezelf dat cadeau! Het is een krachtig hulpmiddel om jouw intenties te manifesteren. Ik doe een beschrijving bij je sieraad over hoe je een intentie zet zodat jouw armbandje of mala jou kan helpen daar waar jij het nodig hebt. 

 

Ik werk alleen met edelstenen van de beste kwaliteit. De verkrijgbaarheid van edelstenen als kraal bepaalt de prijs, dat is de reden van het prijsverschil tussen de verschillende armbandjes.

'I create bracelets that touch your soul and change your life, so you remember Happy Gemstones'