Edelstenen onderweg, alles over energie en over hoe je je eigen energie bij je kunt houden

Gepubliceerd op 18 maart 2023 om 15:04

Ik ben gisteren voor het eerst sinds een jaar of drie weer met de trein op pad geweest. Er was een super interessante lezing en daar wilde ik gewoon naartoe. Het geeft me altijd veel energie om gelijkgestemden te ontmoeten, maar diezelfde energie is ook heel moeilijk bij me te houden in een mensenmassa. Omdat de lezing in Amersfoort was, gelijk naast het station, was met de trein gaan een logische keuze.

Nu lijk ik even heel oud, maar onderweg heb ik mij verbaast over hoe het er aan toe gaat in de trein. Passagiers zijn luidruchtig en houden weinig rekening met elkaar. Gelukkig was ik snel op plaats van bestemming en de lezing was fantastisch! Wat een positiviteit en wat een leuke mensen heb ik ontmoet, ieder met haar eigen bijzondere levenspad. Omdat ik nooit van te voren weet hoe de energie zal zijn had ik mijn malaketting omgedaan. De malaketting met maansteen en rudraksha, een ketting die ik een tijd geleden intuïtief gemaakt heb.
Tijdens de lezing kon ik mijn energie prima bij me houden, er zat zeg maar niemand in mijn aura maar dat was anders op de terugweg.

De trein had 12 minuten vertraging en daardoor was het erg druk in de trein. Gelukkig stond ik bij het instappen helemaal vooraan, dus ik had eerste keus en besloot bij het raam te gaan zitten op een plek voor 4 personen. Tegenover mij nam een jonge man plaats met koptelefoon op en hij zat rustig wat op zijn telefoon te kijken. Op de vrije plekken namen een man en een vrouw plaats die een verhitte discussie aan het voeren waren en die daar in de trein mee doorgingen. Ik had tijdens de lezing een boek gekocht en probeerde daarin een begin te maken, maar ik werd steeds afgeleid door het discussiërende stel.

Ik heb het boek teruggedaan in mijn tas en heb mijn ketting vastgepakt. In stilte zei ik tegen mijn ketting: ik ben blij dat ik jou om heb! Die positieve en blije energie die ik 's middags opgedaan had tijdens de lezing was anders zo verdwenen. Ik heb de ketting gevraagd de energie van de reizigers buiten te sluiten en ik voelde het blije gevoel en enthousiasme gelijk weer terugkomen.

Wat was ik blij dat ik deze mala ketting omgedaan had! Op het station stond mijn lieve man al op mij te wachten en ik kon hem blij over mijn fijne ervaringen van die dag vertellen.

De energie die uitgaat van deze mala ketting is fantastisch! Hij houdt de energie dichtbij jezelf en geeft een groot gevoel van veiligheid en dat maakt met de trein reizen een stuk relaxter.

 

De interessante lezing en de energie van mijn mala ketting hebben mij ertoe gebracht dit blog te schrijven.

Heb jij een zelfde soort ervaring met edelstenen dan zou ik het leuk vinden als jij hieronder je ervaring deelt.

Reactie plaatsen

Reacties

Veronique Van den Hondel-Rupert
een jaar geleden

Leuk blog hoor!
Beetje zweverig , die edelstenen energie en mala. Maar ieder zijn ding.
Groetjes😘